Niets leuker dan BV’s spotten, tenzij … de huisdieren van BV’s spotten! Wij zochten voor jullie de snoezigste bekende beestjes uit. Groot, klein, dun of … ietwat mollig. Smelten doe je gegarandeerd.
 

1.   De spinner van Marthe van K3

Brits kortharen van over de hele wereld veroveren Instagram met hun mooie, ronde snoetjes. Meet Modest de Pillecyn, de superschattige huisgenoot van het zwartharige K3’tje Marthe. Zelf blijft Modest bescheiden onder zijn bijna 7.000 volgers.
Modest de Pillecyn
©️Modest De Pillecyn
Modest de Pillecyn
©️Modest De Pillecyn

2.   Vermeersch Verhulst

Ook Vermeersch Verhulst, het broertje van Modest, is een heuse beroemdheid op ‘Catstagram’. Zijn achternaam kreeg hij mee van baasje Victor Verhulst. Met zijn gestreepte rosse vacht en nieuwsgierige ronde ogen verovert Vermeersch menig Instagramhart.
 Vermeersch Verhulst
©️Vermeersch Verhulst
 Vermeersch Verhulst
©️Vermeersch Verhulst

3.   De beestenboel van An Lemmens

An Lemmens heeft een hele kroost aan dieren en als het aan haar lag, woonden echt alle asielhonden in haar achtertuin. Kijk maar naar dit plaatje van haar geadopteerde Arya. Je zou er zelf van naar het asiel rennen, toch? Naast deze prinses zijn er ten huize Lemmens nog drie andere honden en ook het paard Draumur koning te rijk.
Arya
©️An Lemmens
Draumur
©️An Lemmens

4.   Juliette a.k.a. Nainggolan

Hoewel Dries Mertens in de Laars van Italië woont, mag hij niet ontbreken in deze lijst van BV’s met opmerkelijke huisdieren. Zijn Juliette, uitgerust met het beroemde kapsel van collega-voetballer Nainggolan, steelt de show in Napels.
Juliette
©️Dries Mertens
Juliette
©️Dries Mertens

5.   Niels Destadskater

Twee handen op één buik, Niels en zijn Destadskater. Je zou al bijna vergeten dat er ook nog een snoezige Shih-tzu rondloopt ten huize Destadsbader.
Hond Niels
©️Niels Destadsbader
Niels Destadskater
©️Niels Destadsbader

6.   Qozmo The Dog

Qozmo The Dog, alias Mr. Politan, zou wel eens het meest fancy BV-beestje kunnen zijn. Deze Franse buldog van Jani Kazaltzis zal in ieder geval altijd met zijn vacht in de plooi de deur uitgaan.
Qozmo
©️Qozmo_de_dog
Qozmo
©️Qozmo_de_dog

7.   Olav

Onweerstaanbare Olav, de ‘pug’ van Eva Daeleman, is graag gezien op Instagram. Eva’s tweede boek, ‘Het jaar van de hond’, werd zelfs naar haar mopsje vernoemd.
Olav
©️Eva Daeleman
Olav
©️Eva Daeleman

8.   Elmo en Wifi

De blauwe Brits korthaar Elmo en zijn zwarte ras- en huisgenootje Wifi zijn het gaan zoeken in het nest van Karen Damen. Op dit plaatje zijn ze even offline, betrapt in een innige omhelzing.
Elmo & Wifi
©️Karen Damen
Elmo & Wifi
©️Karen Damen