Ligt er voor jouw hond ook een pakje onder de kerstboom? Van deze cadeaus wordt elke hond helemaal happy-flappy, dus waar wacht je nog op? 

Een snuffelmat

Honden vinden het heerlijk om hun neus te gebruiken om naar voedsel te zoeken. In een snuffelmat verdwijnen de brokjes van Fido tussen lange stroken fleece. De voordelen? Je hond doet langer over zijn portie eten (ideaal voor een schrokop), wordt mentaal uitgedaagd (achteraf doet hij een dutje) en kieskeurige eters gaan vaak wél overstag als hun eten in een speeltje wordt aangeboden. Je kan een snuffelmat kant-en-klaar aankopen, maar er zijn ook pakketjes waarmee je er zelf een kan maken. Aan jou de keuze! 
 

Urenlang kauwplezier

Vieren jullie uitgebreid kerst met het gezin? Geef dan ook je hond eens een traktatie waar hij extra lang zoet mee is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bullepees: een lang stuk gedroogd vlees waar je oogappel eens flink zijn tanden kan inzetten. Voor kleine honden koop je een kort en dun exemplaar, maar voor grote huisgenoten bestaan er pezen tot 1 meter lang. Daar is je hond gegarandeerd een feestmaaltijd lang mee zoet! We willen je wel waarschuwen om dit lekkers niet onder je kerstboom te leggen, want geen hondenneus kan weerstaan aan de geur die uit het pakje komt … 
Teckel met snuffelmat
Deze teckel is blij met z'n snuffelmat 
Hond met ijslolly
Lekker: een lolly van banaan en pindakaas

Snoeppistool

Veel honden hebben een jachtinstinct om ‘U’ tegen te zeggen. Ze houden er dan ook van om achter brokjes aan te rennen. Met dit snoepjespistool schiet je zijn favoriete beloonbrokjes over zijn hoofd, zodat je hond zelf op zoek kan gaan naar het lekkers. Zo wordt een beloning een echte superbeloning! 
 

Voederspeeltje

Er bestaan honderden voederspeeltjes, elk met hun eigen handleiding en moeilijkheidsgraad. Maar het doel is telkens hetzelfde: je hond laten ‘werken’ voor zijn eten. En neen, dat is niet zielig. Onderzoek heeft uitgewezen dat dieren liever moeite doen om aan eten te geraken, dan dat ze het gratis voorgeschoteld krijgen. Hoe heerlijk is het om je hond dan achteraf moe maar voldaan in zijn mand te zien ploffen? 
Voederspeeltje met Duitse herder pup
Elke hond kan leren spelen met een voederspeeltje
Snoeppistool
Snoeppistool

Ballenwerper voor echte ballenjunkies

Is jouw hond gek op alles wat rond is? Apporteert hij als een professional? Met een automatische ballenwerper kan hij voortaan zélf het voorbereidende werk doen. Leer je hond om z’n bal bovenaan in de machine te droppen en de rest gebeurt vanzelf! 
 

En voor hondenbaasjes?

Aan dit cadeautje heeft je hond misschien niet zoveel, tenzij het je overtuigt om meer te gaan wandelen. Met een grappige poepzakdispenser op zak, bijvoorbeeld van een ‘lachend kakske’, zal je nooit meer verleid worden om die drol stiekem te laten liggen!
 

Een Beestig-boek

En van het laatste cadeau in onze lijst genieten jullie gegarandeerd met z'n beiden: jij leert bij over je favoriete huisdier en je hond profiteert van alle tips & tricks die in het boek staan. Een win-win! 
Poepzakjeshouder in de vorm van een lachend kaksken
Poepzakhouder voor hipsters
Beestig boek honden
Beestig boek honden

Aanbevolen artikelen