Lopen je honden met brokken energie rond? Bouw een gepersonaliseerde speeltuin die hen zowel fysiek als intellectueel uitdaagt. Wij zorgen alvast voor wat inspiratie!
 
  • Het belangrijkste zintuig van een hond is zijn neus. Snuffelmatten zijn een goede manier om je hond te stimuleren die neus van hem te gebruiken. Verstop brokjes of snoepjes tussen de fleecestroken van de mat. Met een beetje behendigheid en met behulp van snuit en poten komt je viervoeter spelenderwijs bij zijn beloning. Voor honden die hun eten naar binnen schrokken is zo’n mat ideaal om het dagelijks voer in te verstoppen.
Snuffelmatten voor honden
Een snuffelmat zet je hond aan het denken
  • Even geen tijd of zin om zelf ballen te werpen? Met een automatische tennisbalmachine vermaak je je hond met veel gemak.
 
  • Naast een doggy pool met water waarin je hond even kan afkoelen, kan je zo’n zwembad ook vullen met schors. Verstop hier enkele brokjes en het snuffelen kan beginnen! Bij AVEVE vind je het perfecte hondenzwembad uit sterk kunststof.
 
  • Bouw zelf een loopplank met antislip rubberen coating. Hierop kan je het evenwicht en de conditie van je viervoeter trainen.
Hond met speeltouw
  • Zorg natuurlijk ook voor voldoende speeltjes: van denkspeelgoed tot speeltouwen, speeltunnels en ballen om koekjes in te steken.

 

Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen