Ten huize van Celine Van Ouytsel loopt een vrolijke Yorkshire terriër rond. Hij woont, studeert en slaapt samen met Miss België 2020.

Een echte jongen

In tegenstelling tot zijn baasje is Ralph helemaal niet into blingbling, vertelt Celine. “Ralph is een echte jongen. Roze is niet aan hem besteed, hij heeft geen eigen kroontje en ik doe hem nooit kleren aan. Ik heb zelf al kleren genoeg, daar hou ik het bij!” 

 
Supporter van het eerste uur

Uiteraard is Ralph Celine’s grootste fan: “Hij was er niet bij toen ik tot Miss België gekroond werd, maar hij zat wel thuis op mij te wachten. En hij heeft ook kunnen meegenieten van het moment want we hebben het filmpje vaak herbekeken!”
Celine en haar yorkshire terriër Ralph

Samen studeren, samen slapen 

“Ik ben pas afgestudeerd als juriste en Ralph heeft met mij heel wat blokperiodes doorgemaakt. Op die momenten kreeg ik veel steun van hem, ook al lag hij gewoon aan mijn zijde te slapen. Soms kwam hij zelfs op mijn schoot liggen!” Celine geeft toe dat Ralph ook bij haar op bed mag: “Ik weet dat het eigenlijk niet zo’n goede gewoonte is, maar ik vind het fantastisch om samen te slapen met Ralph. Ik heb geen vriendje, Ralph is de man van mijn leven!” 

Aanbevolen artikelen