Of je nu een grote loebas of een klein hummeltje hebt, deze 8 dingen zal iedere hondeneigenaar als geen ander begrijpen.
 
 1. Een hond is altijd fun. Of je hem nu over je dag vertelt of over hondenkoekjes praat: zolang je het op een enthousiaste toon doet, viert je hond sowieso mee.
   

 2. Je hond zal altijd in plassen springen, dat is een feit. Maar wanneer hij in bad moet, is hij plots nergens te bespeuren.
   

 3. Het is moeilijk, bijna onmogelijk zelfs, om je hond iets te weigeren. Of hij nu je bed inpalmt of om een hondenkoekje smeekt: de term puppy eyes is niet voor niets ontstaan.
   

 4. Waar je hond allemaal aan gelekt heeft, maakt plots niet meer uit als hij jou een dikke lebber uit liefde geeft.
   

 5. Net als je op het punt staat te vertrekken, ligt je hond vlak voor de deur of bovenop je voeten. Hij weet wat hij wil én wat niet!
   

 6. Een pluk haar hier en wat restjes kwijl daar. Voor jouw hond haal jij graag borstel en dweil boven!
   

 7. Als je even niet oplet, heeft hij iets in zijn mond dat daar niet hoort. Je boterham, een sok of een belangrijk document. Maar één blik van je hond en alles is vergeten en vergeven
   

 8. Kauwen doen ze oh zo graag en je moet steeds zorgen dat er niets gevaarlijks in huis rondslingert. Als hij toch zijn tandjes om je oplaadkabel klemt, ben je bezorgder om hem dan om de kabel.
   

 

Heb jij een hond die alles, maar dan ook echt álles opeet? Let dan extra op met deze ingrediënten.

 

Aanbevolen artikelen