Elke maand helpen we een beestje aan een baasje, want elk asieldier verdient een gouden thuis. Deze week is Kira aan de beurt! Ze stelt zich graag even aan jullie voor.
Dag iedereen, ik ben Kira, een gesteriliseerde kattin met heel wat levenservaring. Ik zwerf al een tijdje rond op straat en niemand kon mijn baasje vinden. Daarom hebben de lieve mensen van vzw Zwerfkat in Leuven mij tijdelijk onderdak bezorgd bij een opvangmama. Heerlijk om die onverdeelde aandacht van haar te krijgen! Ik kijk er zo naar uit om een adoptiegezin te vinden waar ik op mijn gemakje mijn oude dag kan doorbrengen. 
Mijn poezenpaspoort
Mijn poezenpaspoort
Met mijn dertien lentes ben niet meer van de jongsten … Misschien is er daarom nog steeds geen adoptieaanvraag voor mij binnengekomen? Akkoord, ik heb een beetje last van artrose, mijn tandjes zijn niet meer in topconditie en mijn gehoor is niet meer zo scherp. Maar als ik goed verzorgd word en regelmatig bij de dierenarts op controle kan, dan heb je aan mij heel fijn gezelschap. En voor licht verteerbare, natte brokjes spring ik nog heel kwiek uit mijn mandje! 
 
Ik hou van mijn rust, dus andere katten, honden of kleine kinderen heb ik liever niet in mijn buurt. Maar mijn baasje of bazinnetje is mijn dikste vriend en dat laat ik graag merken. Ik word ontzettend graag geaaid, dus kom ik liefst zo dicht mogelijk bij jou zitten. Zet je wel een trapje aan je zetel of je bed, zodat ik er makkelijk in kan kruipen? Dan vertel ik je met plezier in geuren en kleuren hoe mijn dag verlopen is. Om uit te blazen moet ik daarna wel even een dutje doen – mijn favoriete hobby! 
Kira opgerold in mandje
Kira in boekenkast
Wil jij deze levensgenieter een warm plekje geven? Vul dan op www.zwerfkatinleuven.be/adoptie een adoptieaanvraag in voor Kira. 
 
>> Een ouder dier adopteren heeft niets dan voordelen. Je leest er alles over in dit artikel!

Aanbevolen artikelen