Moustache, de kat van Camille Dhont, is geen grote knuffelkont. Wanneer hij op een zeldzaam moment toch zijn liefde toont, dan is dat extra speciaal voor de #LikeMe-ster. 

 
Een kat met een eigen wil 

“Moustache is een Brits korthaar en is drie jaar oud” vertelt Camille. “Hij is heel grappig, want hij doet gewoon waar hij zin in heeft en luistert absoluut niet. Af en toe lijkt hij wel naar mijn mama te luisteren. Misschien verstaat hij mij niet omdat ik geen West-Vlaams spreek?” 
 

Moustache heeft een eetprobleem 

Ondanks dat Moustache nog vrij jong is, ziet hij er zo niet uit, volgens Camille. “Hij lijkt superoud omdat hij zo dik is! Ik denk dat hij een eetprobleem heeft want hij eet niet alleen brokjes, maar ook paté, snoepjes … Dit ras is altijd wel wat kloeker, maar Moustache heeft een echte hangbuik die wiebelt wanneer hij passeert. Het ziet er een beetje raar uit, maar ik vind het schattig! 
 
Camille Dhont met haar kat Moustache

Een slaapliedje voor Moustache 

Of Moustache Camille’s zangkunsten wel kan appreciëren? “Geen idee of hij vindt dat ik goed kan zingen of niet. Wanneer ik zing, doet hij zijn ogen dicht en wordt hij slaperig … Wil dat zeggen dat hij m’n stem supergoed vindt of heeft hij liever dat ik gewoon zwijg zodat hij verder kan slapen? Ik weet het niet!”
 

De troost van een kat 

Moustache is niet de grootste knuffelkont, maar wanneer hij dan toch eens zijn liefde toont, vindt Camille dat extra betekenisvol. “Als ik verdrietig ben, komt hij naar mij. Hij zegt dan niet per se iets of hij miauwt niet, maar ik voel dat hij merkt dat er iets met me scheelt. Ik ben ervan overtuigd dat hij daarom naar me toekomt. Moustache is zo cool!”

Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen