De Britse korthaar Junior is al bijna even beroemd als z’n baasje. Christoff post foto’s van zijn kat op Instagram en bedenkt er grappige tekstjes bij.


Een kat onder de zonnebank


Soms verstopt Junior zich en vind ik hem plots in een keukenkast. Dat vind ik dan zo schattig, dat ik er een foto van maak.” Christoff betrapte Junior ook onder zonnebank en op de rand van het bad. “Omdat ik dat zo tof vind om te doen, maakte ik een Instagram-account aan voor mijn kat: @kingdom_junior.”
 

Een muzikale kat


Van luide muziek in huis schrikt Junior al lang niet meer op. Maar toen Christoff begon met pianolessen, keek zijn kat maar bedenkelijk: “Ik heb een heel leuk filmpje gemaakt van Junior terwijl ik op de piano aan het spelen ben. Dan zie je Junior zo kijken van ‘dit wordt het niet’. Dat vind ik echt zo grappig!”
Christoff en zijn kat Junior in de zetel

Nooit gedacht aan katten


Christoff heeft lang geen huisdieren gehad en dacht dat hij nooit katten zou houden, tot hij met z’n ex-vriend besloot om een kat te kopen. Dat was een weloverwogen keuze: “Een kat kan toch wel iets langer dan een dag alleen blijven. Dat is handig, omdat ik vaak naar het buitenland moet. Toen we Junior gingen halen, was ik meteen verliefd!” 
 

Een souvenir van Junior


“Als ik voor langere tijd naar het buitenland ga, dan moet ik mijn koffer maken”, vertelt Christoff. “Soms ga ik dan snel even naar beneden en dan maakt Junior van de gelegenheid gebruik om in de koffer te gaan liggen. Als ik dan in Duitsland aankom, zie ik aan het haar in mijn koffer dat er een kat in gelegen heeft. Dan breekt mijn hart!” Dat Christoff zo blij is met die harige souvenirs, spreekt boekdelen. “Hij is echt mijn hartendief. Het is mijn kindje, waar ik superveel liefde van krijg. Zo blij als hij is wanneer hij mij ziet, dat is onbetaalbaar.”

Aanbevolen artikelen