Ken je Stijn en Nuria nog, het koppel uit het eerste seizoen van 'Blind Getrouwd'? Ze hebben niet enkel twee zoontjes overgehouden aan het wetenschappelijke liefdesexperiment, twee forse katten maken hun perfecte plaatje af.

Of toch niet helemaal? 

Al is Nuria het niet helemaal eens met die stelling: “Ik weet nog niet of ons gezinnetje al helemaal compleet is.” Voor Stijn is het echter helemaal duidelijk: “Voor mij zijn we volledig, maar voor Nuria nog niet helemaal. Daar zijn we het dus nog niet over eens.”
 

De kattenbak-man

Waar Stijn en Nuria het wél helemaal over eens zijn, is de taakverdeling. Daar heeft Bengaalse kat Sherekhan voor gezorgd volgens Stijn: “Toen we pas getrouwd waren woonden we op een appartement samen met Sherekhan. We hadden een discussie en de kat keek ons intens aan. Eerst naar Nuria, vervolgens naar mij, dan terug naar Nuria en uiteindelijk koos hij mijn kant door op m’n schoot te springen.” Nuria was razend: “Ik was echt kwaad en vond Sherekhan een verrader. Ik gaf hem eten, ik ververste zijn kattenbak, ik was verdorie zijn moeder! Sindsdien ververs ik nooit meer de kattenbak en moet Stijn die schoonmaken.” 
Nuria en haar kat

Katten die lijken op hun baasjes

Tijdens de ceremonie op hun trouwdag vertelde de ambtenaar dat Stijn een 18-jarige kat verzorgde. “Dat vond ik fantastisch om te horen, want ik ben een echte cat mom”, vertelt Nuria. “Ondertussen hebben we ook Japhaer, een heel lieve Maine Coon. Het is een bleekscheet met blonde lokken, zoals Stijn”, vat Nuria samen. “Sherekhan heeft daarentegen een heel pittig karakter. Hij is graag de baas in huis, zoals ik!”

Aanbevolen artikelen