Hoewel jouw kat voor jou beslist de mooiste, liefste en grappigste is, zijn er een aantal echte celebs onder de katten die duizenden volgers hebben op sociale media.


Grumpy Cat

De baasjes van Grumpy Cat zullen zijn naam ongetwijfeld hebben gekozen omdat het lijkt alsof hij altijd misnoegd is. Of hij nu een spidermanpakje draagt, in een mandje of bij de kerstcadeautjes ligt; hij blijft grumpy. En dat vinden veel mensen hilarisch. Ondertussen is Grumpy Cat een echte merknaam geworden. Iedereen kent wel een meme, foto of video met GrumpyCat. Op Instagram heeft @realgrumpycat meer dan 2,7 miljoen volgers. Een adembenemend aantal waarvan hij zelf niet vrolijker wordt.
 

Choupette Lagerfeld

Net als haar baasje, de bekende modeontwerper voor Chanel, is ze een echte hit. De intro op haar persoonlijke Instagramaccount luidt: ‘I’m Daddy #KarlLagerfeld’s spoiled #Chanel pussy whose maids pamper her every need.’
 

Meteen goed voor 112.000 volgers. BAM! Choupette zou Lagerfeld’s muze zijn en hem inspireren voor heel wat creaties. Ze zou zelfs een uitgebreide collectie juwelen hebben. Zo baasje, zo poes. Qua looks passen ze ook heel erg bij elkaar.
 

Hamilton, the hipster cat

Alleen al voor zijn naam zou je hem volgen. Maar wat nog leuker is: het is een donkerharige kat, met uitzondering van enkele witte haren die een perfecte snor vormen. Vandaar ook de bijnaam: The Mustache Cat. 815.000 volgers heeft deze schattige snorrenbaard.

Zwarte kat die boos kijkt
Grumpy Cat is vooral bekend geworden door zijn boze blik


Pudge

Pudge ziet eruit als een kater, maar is een echte poes. Haar platte kop heeft twee kleuren: links bruin, rechts zwart. Ondanks het feit dat ze een dame is, heeft ze wel een wit snorretje en eveneens een grumpy look. Miss Pudge is zo populair dat ze haar eigen website heeft en 670.000 volgers op Instagram.
 

Snoopybybabe

Deze poes verovert harten door haar schattige uiterlijk en grote ogen. Ze lijkt wel van pluche. Goed voor 340.000 volgers.
 

Coby the Cat

Ze verleidt de hele wereld met haar prachtige, hemelsblauwe kijkers. Haar 1,3 miljoen volgers zijn er alvast dol op.
 

Sam

De naam zegt je misschien niet meteen iets. Daarom staat er op zijn Instagramaccount de volgende introzin: ‘This is Sam. He has eyebrows.’ En het is nog waar ook. Sam is een witte kat, met uitzondering van enkele zwarte haartjes boven de ogen, die net echte wenkbrauwen lijken. Leuk genoeg voor 251.000 volgers.

Wie weet wordt jouw kat wel de volgende celeb van de kattenwereld? 

Aanbevolen artikelen