Hallo Beestige kattenfans! Er kwamen een heleboel leuke reacties op onze Facebook-vraag of jij jouw pluizige viervoeter liever binnenhoudt of buitenlaat. Zo te zien is er voor elke keuze wel wat te zeggen … Jullie kwamen alleszins met heel goede argumenten op de proppen! Deze foto’s trokken speciaal onze aandacht.

 
Carine is #teambinnenkat

Binnenkatten zielig? Verre van! Tegen een super-de-luxe kattenren als die van Carine zouden wij ook geen nee zeggen. Haar poezen hoeven er alleen maar de achterdeur voor uit te wandelen.

 
Leen is #teambuitenkat

Deze lieve seniorpoes van 18 jaar oud heeft er een actief leven vol buitenavonturen op zitten. Nu Wiske een dagje ouder wordt, houdt ze het steeds vaker bij een ommetje tot aan de poort en weer terug.

 
Sonja is #teambuitenkat

Eén van Sonja’s katers geniet al van de vrijheid van het buitenleven, terwijl dit jong geweld nog even ‘in opleiding’ is. Eens ze goed gewend zijn aan hun nieuwe thuis, mogen ook Dropje en Beau de buitenwereld gaan verkennen.

 
Elien is #teambinnenkat

Soms kiezen de katten gewoon zelf waar ze het liefst rondhangen. In het geval van deze zwarte schoonheid is dat duidelijk: binnen! Buiten voelt Sita zich nu eenmaal niet zo op haar gemak, terwijl ze binnen heerlijk kan relaxen.

 
Hilda is #teambinnenkat én #teambuitenkat

Binnen of buiten? De vier katten van Hilda kiezen zelf waar ze zich het best bij voelen. Haar grote tuin is helemaal ‘catproof’ zodat haar lieve pluizenbollen kunnen gaan en staan waar ze willen, zonder ontsnappingsgevaar!
 
Heb jij ook een mening (én een leuke foto) over een van onze artikels? Aarzel dan niet om je reactie achter te laten in de comments op onze Facebook-pagina!

Deel dit artikel