Ben je net als ik een echte catlad(y)? Dan herken je zeker deze 10 dingen!


1. Jouw kat is de baas in huis en je hebt er absoluut geen probleem mee om dat toe te geven.

2. Wanneer je kat beslist om plaats te nemen op je schoot, blijf jij zitten totdat zij besluit om op te staan. Honger? Wie heeft er nu eten nodig?

3. Je voelt je ’s ochtends schuldig als je naar het werk vertrekt, omdat je kat de hele dag zonder jou moet doorbrengen.

4. Als je kat jou iets vertelt, dan antwoord je en doe je alsof het de normaalste zaak van de wereld is om tegen haar te praten. No worries, dat is het ook!

5. Als je een winkel binnenstapt, ga je sowieso even langs de kattenafdeling. Wat leuke speeltjes erbij kan nooit kwaad en stiekem vind jij ook dat ze er mega-interessant uitzien.

6. Als je kat ’s nachts in het midden van het bed komt liggen (lees: zo uitgestrekt mogelijk), schuif jij op zodat ze zeker comfortabel genoeg ligt. Eén nachtje op de bedrand heb je er toch wel voor over?

Je kat is baas over het bed
Wanneer je kat het bed inpalmt, schuif jij met plezier opzij
 © RANI CUCICOV
Jouw kat is de baas in huis
Jouw kat is de baas in huis
 © RANI CUCICOV

7. Je smartphone staat vol met foto’s van je liefste huisdier. Je omgeving moet toch kunnen zien wat voor een model je in huis hebt?

8. Soms ben je jaloers op het leven van je kat. Waarom maken ze geen krabpalen op mensenmaat?!

9. Je voelt je enorm bevoorrecht wanneer je kat je de toestemming geeft om over haar buikje te wrijven. Jij bent tenslotte haar uitverkorene.

10. Je hebt de onweerstaanbare drang om nog meer katten in huis te halen. Na het lezen van dit artikel check je waarschijnlijk meteen de website van het lokale asiel.Herken jij al deze dingen maar heb je zelf geen kat? Dan zijn deze plekken je op het lijf geschreven.

Aanbevolen artikelen