Onze hond is meer dan ooit deel van ons gezin. Waarom dan niet alle hondenpapa’s eens in de bloemetjes zetten op Vaderdag? Deze bekende mannen hebben – terecht – alles over voor hun lieve viervoeter en verdienen daarvoor een dikke Beestig-duim!

 
Staf Coppens en Luna, Rocky en Anka

Dat natuurmens Staf Coppens helemaal wild is van dieren, dat wisten we al langer. In 2020 was hij ook het gezicht van de campagne ‘Honden aan de lijn, ‘t zal wel zijn’ van Agentschap Natuur & Bos. Het zal je dus zeker niet verbazen dat hij zelf ook enkele viervoeters in huis heeft rondlopen! Sinds 2020 baat het gezin Coppens een camping uit in Zweden en ook de golden retrievers Luna en Rocky en Cavalier King Charles spaniël Anka verhuisden mee. Zij voelen zich, net als hun baasje, als een vis in het water in de uitgestrekte Zweedse natuur. Horen we daar iemand ‘hondenparadijs’ zeggen?
 

 
Niels Destadsbader en Nona

Onlangs moest tv-presentator Niels Destadsbader helaas afscheid nemen van zijn dikke vriend Lars, de golden retriever die al twaalf jaar deel uitmaakte van zijn familie. Maar gelukkig kan hij voor een flinke portie troost steeds terecht bij zijn geadopteerde shih tzu Nona. Achter de schermen bij zijn optredens of op de set van de tv-programma’s die hij presenteert: Nona is quasi altijd van de partij. Een nieuw lief komt bij hem niet binnen als ze niet met honden overweg kan. Als dat geen vaderlijke toewijding is!
 
 

Sam De Bruyn en Shiva

Neem een man mee naar een asiel en hij stapt buiten met een hond. Of zo ging het toch met radiopresentator Sam De Bruyn, die door zijn collega An Lemmens op sleeptouw genomen werd. Samen met zijn man Wannes keken ze Mechelse herder Shiva in de ogen en werden op slag verliefd. En hoewel Sam zich had voorgenomen om een huisdier nooit als zijn kindje te zien, moet hij toegeven dat zijn hond toch heel wat vaderlijke gevoelens bij hem losweekt. Niks mis mee, Sam … Leg dat oude dametje maar flink in de watten!
 
 

Jeroen Meus, Ballie en Sam

In de keuken willen ze weleens in de weg lopen, maar toch zou tv-kok Jeroen Meus zijn twee labradors voor geen goud willen missen. Chocoladebruine Ballie en blonde Sam doken de voorbije jaren dan ook regelmatig op als ‘special guest’ in Dagelijkse Kost. Lange wandelingen maken met zijn honden in de natuur, dat is voor Jeroen dé manier om tot rust te komen na een pittige werkdag. En bij thuiskomst wacht er ongetwijfeld een lekker hapje voor die twee, want ja … Je bent een chef-kok of je bent het niet, toch?
 

 
Jani en Qozmo

Stijlgoeroe en tv-persoonlijkheid Jani Kazaltzis mag je misschien een geval apart vinden, maar zijn Franse bulldog Qozmo is dat minstens evenzeer. Hij kreeg zelfs zijn eigen Instagram-account én een realityreeks, ‘Keeping Up with Qozmo’, waarin we mee kunnen luisteren met de gedachten die achter dat knorrige snuitje schuilgaan. Qozmo alleen thuis laten? Absoluut not done voor Jani. Wanneer hij uit werken is, mag zijn oogappel naar de hondenopvang, maar liefst van al neemt hij Qozmo mee naar tv-opnames of fotoshoots. Jep, dit is een match made in heaven als je het ons vraagt!
 
 
 

Dries Mertens en Juliette

In de glamourwereld waar Napoli-voetballer Dries Mertens vertoeft, voeren netjes geföhnde chihuahua’s en piekfijn geschoren poedels de boventoon. Net daarom vinden wij het bij Beestig extra sympathiek dat Dries en zijn vrouw Kat Kerkhofs straathondje Juliette hebben gered van een leven op een vuilnisbelt uit Spanje. Ondanks haar scruffy looks is ze inmiddels een echte bekendheid in Napels. Ze prijkt zelfs op het geboortekaartje van kersvers zoontje Ciro, dat fiere papa Dries eerder dit jaar mocht verwelkomen. En Juliette? Die vindt de gezinsuitbreiding prima en geniet ondertussen met volle teugen van haar luxeleventje!
 

Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen