Omdat iedereen een warme kerst verdient, trok Beestig naar Poezenboot Caprice om de bewoners te trakteren op een poezelig driegangenmenu. 
Al sinds 1996 vangt het unieke kattenasiel - de dieren verblijven op een schip op de Gentse binnenwateren - aan de lopende band katten zonder thuis op. Tijdens de coronacrisis zijn er dat zelfs nog meer dan anders: op de Poezenboot Caprice werden dit jaar meer dan drie keer zoveel katten binnengebracht dan vorig jaar! Dat is vermoedelijk nog zo’n kwalijk gevolg van de coronacrisis: mensen willen hun impulsaankoop weer kwijt, kunnen de financiële zorgen voor hun huisdier niet meer aan of gingen niet naar de dierenarts om hun nieuwe kat te laten steriliseren of castreren (terwijl dat wettelijk verplicht is). 
 
 
Om al die dieren eens extra in de kijker te zetten, verraste Beestig de inwoners van het drijvende kattenasiel met een heerlijk driegangenmenu voor kerstmis. Zo krijgen de dieren een warme kerst, maar eigenlijk verdienen ze stuk voor stuk een warme thuis in een liefdevol gezin. Heb jij zo’n plekje in de aanbieding? Neem dan eens een kijkje tussen de adoptiekatten van dit asiel. Misschien zit er wel een lief snoetje tussen dat perfect bij jouw thuissituatie past! 
   
Heb je al een kat of meerdere katten in je gezin? Dan kan je hier de recepten raadplegen om zelf een heerlijk eindejaarsmenu te koken voor je poezels. 
 

Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen