We houden van hondjes en zien ze het liefst zo vaak mogelijk verschijnen, ook op Instagram! Ken jij deze harige influencers al? Ze spatten van het scherm! 

@kingmajesty_and_princessrose (105K)

Dit lijstje starten we met het account van Mr. Nelson & Miss Pretty Rose. Twee Engelse bulldogs met een sprekende kop, veel humor en een hoop charme. Ze houden ervan zich te verkleden in unieke outfits. Twee instadoggies die een glimlach op je gezicht toveren!
 

 
@bordercollieshadow (38.8K)

Border collies kennen we in verschillende kleuren en vlekkenpatronen, maar Shadow valt écht op. Hij heeft unieke ogen (een blauw oog en een bruin oog) én unieke oren (een bruin oor en een wit oor). Ben je nog mee? Ontdek ook zijn even schattige broertje Storm. Samen stelen ze de show!
 

 
@ashthegermanshepherd (55.8K)

Ash de Duitse herder heeft een behoorlijke fanbase achter zich. Ze deelt haar leukste avonturen thuis, op boswandeling of in de douche! Een inkijk ik het leven van Ash, vol leuke foto’s en grappige TikTok’s. 
 

 
@lewis_golden (76.7K)

Lewis is een echte Instagram-superster, zijn profielfoto spreekt voor zich. Hij heeft maar liefst 76.7k volgers! Hoe kan het ook anders, deze golden retriever laat je hart smelten in een mum van tijd. Van hilarische video’s tot grappige selfies, dit profiel heeft het allemaal!
 

  
@noxx.prosthepei (11.6K)

Een Instagram-account vol shar-pei power! Noxx heeft dan ook een echte karakterkop! Het Instagram-avontuur begon met zijn grote vriend Pros die er helaas niet meer bij kan zijn. Wel heeft hij er een nieuw broertje Juul bijgekregen. Samen amuseren ze zich te pletter! 
 

 
@doublefluftrouble (13.2K)

Meet Marie en Lucy, twee prachtige Berner Sennenhonden. Ze houden van rennen door bossen, geen avontuur is voor hen te groot! Toch houden ze nog vast aan hun knuffels en liggen ze graag onder een warm deken. Herkenbaar? 
 

 
@bentley.the.fluffy.pomeranian (13.5K)

De Instagram-naam spreekt voor zich, Bentley is een fluffy pomeriaan. Maar er is ook zijn zusje Gucci. Twee honden die dol zijn op luxe! Voor hen geen modderbad, maar altijd een pluizige vacht die straalt. 
 

 
@boris_the_instapug (21.3K)

Boris, de mopshond die altijd gelukkig is, of zo klinkt het toch volgens zijn Instagram bio. Samen met zijn zus Caro laat hij zijn mooiste glimlach zien. Twee grappige kopjes samen! 
 

 
@theshibatoshi (10K)

Toshi de shiba inu, is een tweejarig Instagram-model. Nee serieus, kijk eens hoe mooi hij op zijn foto’s staat! Hij vertoeft graag buiten, wat voor weer het ook is, en is dol op zijn hondenvriendjes. 
 

 
@lifewithmanzo (17.9K)

En om af te ronden, Cavalier time! Manzo is een vier jaar oude Cavalier King Charles spaniël. Zijn krullende oortjes en blinkende oogjes staan garant voor een uberschattig Instagram-profiel. Een echte beauty!
 

Aanbevolen artikelen